Meiboomviering Residentie Bosmolens.

Het hoogste punt van 'Residentie Bosmolens' werd bereikt en dit werd gevierd met het in ere houden van een eeuwenoude traditie. 

De meiboom plaatsen op het hoogste punt van het gebouw zou voorspoed betekenen voor alle bouwvakkers én voor de toekomstige bewoners. Tevens symboliseert het dat de constructies zo stabiel, groot en sterk mogen zijn als een boom. 

Residentie Bosmolens is omwille van haar groene en rustgevende ligging en goede bereikbaarheid een aantrekkelijke thuishaven voor jong en oud. Het nieuwbouwproject bestaat uit 41 luxueus afgewerkte appartementen met centraal een volledig aangelegde parktuin. Op wandelafstand van het centrum alsook van het befaamde provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, die binnenkort zal uitgebreid worden met nog meer bos. 

Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad. Het woonproject bestaat uit 2 gebouwen waarbij maximaal aandacht werd besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Ieder appartement is voorzien van ruime terrassen en de 'HelloHelp' app. Een private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang en bestaat uit 13 garages en 22 parkeerplaatsen. 

Interesse in dit project? Contacteer ons gerust voor verdere info of een bezoek ter plaatse. 

https://www.dhouse.be/projecten/detail/2254441/project-kokelarestraat-8870-izegem