Wekelijks INFOMOMENT 'Residentie Bosmolens'.

Prachtig woonproject met centrale tuin in hartje Bosmolens.

Rustig vertoeven in een groene omgeving maar toch goed bereikbaar wonen? Residentie Bosmolens gunt u het beste van beide werelden! 

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 41 luxueus afgewerkte nieuwbouwappartementen geniet van een mooi aangelegde centrale tuin en ligt op wandelafstand van het centrum en alle nodige voorzieningen. Door de groene omgeving woont u hier in alle rust en stilte in een buurt die voelt als thuiskomen. Het befaamde provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, waar u mooie wandelingen kunt maken, ligt slechts op ca. 200 meter verwijderd. 

Het woonproject bestaat uit 2 gebouwen waarbij maximale aandacht werd besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Ieder appartement is voorzien van ruime terrrassen ne de 'Hellohelp' app. Een private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang en bestaat uit 13 garageboxen en 22 parkeerplaatsen. 

Prijzen vanaf € 214.955,00 excl. kosten! 

WEKELIJKS INFOMOMENT:

>> ELKE ZATERDAGVOORMIDDAG TUSSEN 10.00U & 12.00U, in onze op maat gemaakte verkoopcontainer, op de site (KOKELARESTR. 7, 8870 IZEGEM) <<

Klik hier voor alle info omtrent dit uniek project!