Ga naar de inhoud

Koning Leopold III straat 30, 8870 Izegem

Deze verzorgde én instapklare halfopen woning situeert zich in een rustige woonwijk, dichtbij het centrum van Izegem alsook vlakbij het centrum van Ingelmunster. Alle nodige voorzieningen zoals bakkers, slagers, scholen, openbaar vervoer, enzoverder liggen in de nabije omgeving. 

Laten we u meenemen in een rondleiding doorheen deze unieke woning:
Via de inkomhal met gastentoilet, betreden we de lichtrijke leefruimte opgedeeld in eet-en zitgedeelte en voorzien van een gaskachel die zorgt voor de warme en gezellige sfeer in huis. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken die voorzien is van alle toestellen met aanpalend de zéér ruime inpandige garage, die op zijn beurt voorzien is van extra zolderruimte. Vanuit de leefruimte en de keuken kijken we uit op de volledig omheinde en aangelegde zuid gerichte tuin. Door de goede oriëntatie geniet u hier dus de volledige dag van heel wat natuurlijke lichtinval. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een droge kelder, die dienst doet als extra bergruimte. 

Wanneer we de trap naar boven nemen, komen we in de nachthal terecht, die toegang biedt tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, badkamermeubel en toilet. Ook deze verdieping biedt toegang tot een volledig geïsoleerde zolder. 

Naast de inpandige garage, beschikt deze eigendom nog over een extra garagebox met ruime oprit naast de woning. Aan parkeergelegenheid dus zeker geen gebrek!

De woning biedt heel wat mogelijkheden! Zo kan er altijd uitgebreid worden en kan er van de zolder een extra hobbyruimte/bureau/speelruimte gecreëerd worden. 
Dit om een voorbeeld te geven van de talrijke mogelijkheden die er zijn. 


Algemene info:
- Verwarming op gas
- Raamwerk in PVC
- Overal dubbel glas
- Elektrische rolluiken
- Regenwaterput

Troeven:
- Topligging in rustige woonwijk
- Zuid gerichte tuin
- 3 slaapkamers 
- 2 garages 
- 2 zolderruimtes
- Kelder 
- ...

Voor verdere vragen of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op het nummer 0477/40.54.38.
7 op 7 bereikbaar voor u!

KENMERKEN

Type: Huis
Referentie: KI160
Oppervlakte: 216 m2
Slaapkamers: 3

BIJKOMENDE INFORMATIE

Bouwvergunning: Onbekend
Bestemming: Woongebied
Dagvaardingen: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Onbekend
Overstromingsgevoelig: Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed: Nee
EPC-referentie:
EPC: 328
Uw adviseur
Julie D'Hondt

T 0473327131 julie@dhouse.be
Julie D'Hondt