Ga naar de inhoud

Stoppelweg 5, 8978 Watou

Deze authentieke, charmante woning situeert zich te midden de hoppevelden, in het landelijke Watou (ook wel het dorp van de hoge gisting genoemd). 
U heeft vanuit de tuin een fenomenaal uitzicht! Deze woning is uiterst geschikt voor mensen die graag genieten van alle rust en het 'leven op den buiten'.
De woning is gelegen langs verschillende fietsknooppunten en onder andere de Hoppelandroute. Er zijn tal van gezellige restaurantjes in de nabije omgeving. 

'Bar Bernard' is het nieuwste concept hier, waar elke bierliefhebber zijn dorst kan lessen. Dit gepaard met een verfijnd gerechtje en een uitzicht om 'U' tegen te zeggen. 
Een bezoekje brengen aan de brouwerij van Sint-Bernardus moet hier zeker en vast ook op uw to-do lijstje staan. Verder worden er in de streek tal van activiteiten georganiseerd. Naast de bierliefhebbers, kunnen de kunstliefhebbers hier ook een uitstapje maken naar het jaarlijkse kunstenfestival (Juli - Augustus) en is er eveneens een driejaarlijks Internationaal Gregoriaans Festival. In Watou kunt u wandelen en fietsen, gastronomisch tafelen of gewoonweg genieten van een lekker streekbiertje! Met andere woorden, deze prachtige streek heeft voor elk wat wils!

De woning 'T Piepauwtje' (vernoemd naar het lieveheersbeestje, ook het symbool voor de bier-en hoppefeesten) bestaat uit een gezellige, authentieke leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers waarvan één zeer grote kamer, een badkamer voorzien van douche en badkamermeubel, apart toilet en een berging/wasplaats. De grootste troef is hier de bakoven in de tuin! 

Verder kan u hier op elk moment van de dag genieten van het zonnetje!
Een woning met zéér veel karakter! 

Voor verdere info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons.
0477/40.54.38

7 op 7 bereikbaar voor u!
 

KENMERKEN

Type: Huis
Referentie: KI119
Oppervlakte: 482 m2
Bewoonbare opp.: 85 m2
Slaapkamers: 2

BIJKOMENDE INFORMATIE

Bouwvergunning: Onbekend
Bestemming: Woongebied
Dagvaardingen: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Onbekend
Overstromingsgevoelig: Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed: Nee
EPC-referentie:
EPC: 413
Uw adviseur
Kurt D'hondt

T 0477405438 kurt@dhouse.be
Kurt D'hondt