Ga naar de inhoud

De Karre 23, 8800 Rumbeke

Deze recente pastorijwoning met mogelijkheid tot het uitoefenen van uw handelszaak, bevindt zich in een rustige woonwijk, vlakbij zowel het centrum van Rumbeke alsook het bruisende stadscentrum van Roeselare. Bakkers, slagers, diverse handelszaken, scholen, openbaar vervoer enzoverder, bevinden zich allemaal op wandelafstand. Voor de natuurliefhebbers en wandelaars onder ons, kunt u genieten van een dagelijkse wandeling in het provinciedomein Sterrebos, die slechts op 2 kilometer verwijderd ligt. De topligging van deze woning biedt voor ieder wat wils, of je nu een stadsmens of een natuurmens bent, op zoek bent naar de rust en stilte of liever in het bruisende stadsleven vertoeft, u heeft maar te kiezen. Ook op commercieel vlak beschikt deze woning over een zéér goede ligging en bereikbaarheid. 

Laten we u meenemen in een rondleiding doorheen deze landelijke woning:
De woning beschikt over een privé-ingang voor de handelszaak (momenteel een schoonheidsinstituut), die zich vooraan de woning situeert alsook een aparte ingang voor het privé-gedeelte/woongedeelte die zich aan de zijkant van de woning bevindt. Er hoeft dus nooit iemand doorheen uw privé, om het zakelijke gedeelte van de woning te betreden, wat zeker een grote troef is! Wanneer we de handelszaak betreden, komen we in een polyvalente ruimte terecht, die momenteel gebruikt wordt als onthaal en winkelruimte. Verder biedt de handelszaak nog toegang tot een gastentoilet en twee extra polyvalente ruimtes, waarvan één uitgerust met inloopdouche, die momenteel dienst doen voor het uitoefenen van alle schoonheidsbehandelingen. De handelszaak, die zich op de benedenverdieping van de woning situeert, biedt heel wat mogelijkheden. Zo kunnen alle binnenmuren verwijderd worden en kan er één grote handelsruimte gecreëerd worden. 

Wanneer we de ingang nemen tot het privé-gedeelte/woongedeelte van de woning, komen we in de inkomhal met gastentoilet terecht, die ons via de trap toegang biedt tot de lichtrijke maar vooral zéér gezellige leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, afgewerkt met luxematerialen. Vanuit de leefkeuken, heeft u toegang tot het zuidwest gerichte leefterras. Hierdoor geniet u steeds van heel wat natuurlijke lichtinval, dit in zowel uw leefruimte als uw keuken. Van op het terras, kunt u via een trap naar de volledig aangelegde en omheinde tuin. Verder biedt deze woning nog ruimte aan 3 slaapkamers, een apart toilet, een badkamer voorzien van inloopdouche en dubbel badkamermeubel en een ingerichte dressingruimte. 

Naast de woning bevindt zich een ruime oprit die plaats biedt aan een 2-tal wagens maar ook voor de deur, is er voldoende parkeergelegenheid. 
Er is ook de mogelijkheid om een privé parking bij te huren. 

Deze woning kan ook dienst doen als kangoeroewoning!

Algemene info: 
- Verwarming op gas (condensatieketel)
- Raamwerk in PVC
- Overal hoogrendementsglas
- Regenwaterput van 10.000 liter
- 12 zonnepanelen

Voor verdere info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op het nummer 0477/40.54.38
7 op 7 bereikbaar voor u!

KENMERKEN

Type: Huis
Referentie: KI164
Oppervlakte: 276 m2
Bewoonbare opp.: 236 m2
Slaapkamers: 3

BIJKOMENDE INFORMATIE

Bouwvergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Dagvaardingen: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Onbekend
Overstromingsgevoelig: Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed: Nee
EPC-referentie: 36015-G-2015_794/EP15323/A001/D01/SD001
EPC: 69
Uw adviseur
Kurt D'hondt

T 0477405438 kurt@dhouse.be
Kurt D'hondt