Ga naar de inhoud

Handelspand te Izegem

Verhuurd

Rijksweg 8, 8870 Izegem

Dit ruim handelspand met achterliggende woonst, op een perceel van 1742 m²,  situeert zich op een uiterst commerciële ligging langs de Rijksweg te Izegem. U geniet hier van een zéér goede visibiliteit alsook een zéér goede bereikbaarheid! Ook het centrum van Izegem ligt slechts op een steenworp verwijderd. 

Het handelspand met een oppervlakte van 403 m² biedt heel wat mogelijkheden en bestaat uit een aparte inkomhal met gastentoilet, een polyvalente ruimte, een extra bergruimte/stockageruimte/atelier en een zéér grote stockageruimte op de verdieping. Verder beschikt deze handelszaak over diverse raampartijen waardoor u geniet van heel wat natuurlijke lichtinval. Vanuit de handelszaak heeft u directe toegang tot de achterliggende woonst met een bewoonbare oppervlakte van 217 m², bestaande uit een royale inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte, open leefkeuken, aansluitend een berging/wasplaats en inpandige dubbele garage. Op de bovenverdieping van de woning bevinden zich 4 ruime slaapkamers waarvan één met terras, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbel badkamermeubel. Tevens beschikt de woning nog over een zuid gerichte tuin voorzien van tuinhuis met overdekt terras. 

Dit handelspand met achterliggende woonst biedt u de mogelijkheid om uw beroepsactiviteit uit te oefenen op een uiterst geschikte locatie én ook uw privé, voorzien van alle nodige privacy en comfort op diezelfde locatie te hebben. 

Algemene info: 
- Centrale verwarming op aardgas (vloerverwarming)
- Raamwerk in aluminium
- Overal dubbel glas
- Elektrische rolluiken
- Regenwater 20.000 liter
- Dubbele garage met sectionale poort
- Zéér ruim en multifunctioneel handelspand
- Voldoende parkeergelegenheid

Voor verdere vragen of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op het nummer 0473/32.71.31.
7 op 7 bereikbaar voor u!

KENMERKEN

Type: Handelspand
Referentie: HI060-002
Oppervlakte: 1,742 m2
Bewoonbare opp.: 620 m2
Slaapkamers: 4

BIJKOMENDE INFORMATIE

Bouwvergunning: Onbekend
Bestemming: Woongebied
Dagvaardingen: Nee
Recht van voorkoop: Nee
Verkavelingsvergunning: Onbekend
Overstromingsgevoelig: Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed: Nee
EPC: 0
Uw adviseur
Julie D'Hondt

T 0473327131 julie@dhouse.be
Julie D'Hondt